Effenpergel Családi Pincészet

Effenpergel Családi Pincészet Balatonederics

Az Effenpergel Családi Pincészet (cégnév: Effendy-vin Kft.) jelenlegi formájában 2005. óta működik, fő tevékenységünk a szőlő- és bortermelés. Korábban – 1987 óta – családi gazdaságként működtünk.

Családunkban ismereteim szerint már a dédszülők is szőlőtermeléssel foglalkoztak, más egyéb mezőgazdasági munkák mellett. Az ősi birtokok Lesencetomajon és környékén voltak, egy kisebb szőlőterület biztosította a család megélhetését.

A Balatonedericsi termelői borkimérésünknél főleg a nyári időszakban a folyó és a palackozott boraink eladása is évről-évre emelkedő mennyiséget mutat, köszönhetően a kiváló ár-érték aránynak és a széles kínálatnak. A szívélyes, hozzáértő, segítő borkóstoltatás, hozzájárul ahhoz, hogy a bizonytalan borvásárló vagy épp ajándékozni szándékozó is meg találja a legjobb választást.

Értékesítési területünk legközvetlenebb módja a borfesztiválokon, gasztronómiai rendezvényeken való részvétel. Ezek azok az események, melyek a borkedvelők széles rétegeinek lehetőséget adnak a bor és a borász megismerésére, számunkra pedig a személyes kapcsolatteremtés és piackutatás-építés bír nagy jelentőséggel.

A jövőben tovább szeretnénk bővíteni értékesítési lehetőségeinket, nyitottak vagyunk minden üzleti kapcsolatra.

Előbb-utóbb összenő ami összetartozik. Az Effenpergel család élete is így nőtt össze a szőlővel és a borral. Borászatunkat az év minden szakában érdemes felkeresni, hiszen bármelyik nap jó nap, jó alkalom, hogy szebbé tegyük életünket.

Egy pohár Effendy bor segíthet abban, hogy ez valóra váljon!

Elérhetőség:

8312. Balatonederics, Bakosdomb u. 9. Telefon: +36 30 947 4303
Nyitvatartás: Minden nap 09.00 – 17.00 óráig
E-mail: effendy-vin@t-online.hu
Weboldal: https://effendy-vin.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/Effendyvin/

Térkép:

Képgaléria:

Ha tetszett, népszerűsítse!

shares