Időközi aktualitások, közlemények

FELHÍVÁS utca elnevezésekre

Tisztelt Lakosok, Ingatlan-tulajdonosok!

Balatonederics Község Önkormányzata az elmúlt időszakban felmerült igények alapján fontolóra vette a külterületi utcák elnevezését. Az elnevezésekre a könnyebb tájékozódás és a bevezetni tervezett rendszeres hulladékgyűjtés miatt is szükség van.

Elsősorban a sok ingatlantulajdonos által használt fontosabb utak megnevezését tartjuk szükségesnek, de a többi – a nemesvitai határ és a Csodabogyós barlang bázisépülete közötti terület utcaelnevezését is támogatjuk.

Kérjük az érintetteket, hogy az utcák elnevezésére vonatkozó javaslatukat 2020. január 15. napjáig írásban postai úton (8312 Balatonederics, Kossuth u 84.) illetőleg elektronikusan (hivatal8312@gmail.com), valamint személyesen az Önkormányzatnál – aláírásukkal ellátva tegyék meg.

A javaslat mellé kérjük az út helyrajzi számának megadását. Az érintett utak beazonosíthatósága érdekében Balatonederics külterületét (Balatonederics külterület PDF. térkép.pdf) ábrázoló nagyítható térképet csatoltan megtekinthetik.

Balatonederics, 2019. december 20.

Várjuk javaslataikat!

P a p p    János

polgármester sk

Felhívás hulladékszállítással kapcsolatban

A hulladékszállítást végző NHSZ Tapolca Kft-vel történt egyeztetés alapján a fizetési hátralék ügyében egyeztetésre van lehetőség a Kft. tapolcai ügyfélszolgálatával (személyesen: Tapolca, Halápi u. 33, telefon: 87/321 567, hétfői és pénteki napokon: 8.00 – 12.00 óráig, szerdánként: 700 – 19.00 óráig.

Részletek az alábbi linken:

Hulladékszállítási hátralék – felhívás .pdf

Zöld hulladék elszállítása:

Zöldhulladék elszállítása: A nyitvatartási napokon bevihetik zöld hulladékukat társaságunk Hulladékgyűjtő udvarába (8308 Zalahaláp, 010/42 hrsz, Regionális Hulladékkezelő Központ mellett található), ahol kollégáink azt külön térítési díj nélkül átveszik.

Hulladékgyűjtő udvar nyitva tartása: Hétfőtől – Péntekig: 7:00-től – 15:00-ig.

 

Ha tetszett, népszerűsítse!

shares