Szabó Pince és Vendégház Balatonederics

Szabó Pince Balatonederics

Pincészetünk 1997-ben kezdte meg működését, kis családi borászatként. Az évek során fokozatosan fejlesztettük, szépítettük, de boraink kézműves jellegét, a tájra, a környékre jellemző ízeit, zamatait próbáltuk, próbáljuk mind a mai napig megőrizni, reméljük sikerrel. Talán ezt bizonyítja, hogy évről évre visszatérő vendégeink mellett, mindig akadnak hozzánk először betérő vendégek is akik aztán ha tehetik újra megkóstolják borainkat.

Az értékesítés elsősorban helyben, közvetlenül a vendégeknek történik az év minden napján, de szállítunk bort a környékbeli, valamint Vas- és Győr-Sopron megyei vendéglátóhelyeknek is. Többféle fehér, vörös, és rose bort kínálunk folyóborként, és palackos kiszerelésben is.

Természetesen lehetőség van kóstolásra, borozgatásra a pince előtti teraszokon, ahonnét csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és a környező hegyekre.  2016-ban készült el borozónk ahol rossz idő esetén is tudjuk vendégeinket fogadni. A kisebb teremben 15-en tudnak leülni a nagyobb részben 40-en. Előzetes egyeztetés után borkóstolók, családi baráti összejövetelek,ünnepek, csapatépítő programok bonyolítására van lehetőség. Falusi vendégasztal keretén belül tudunk házias hideg tálakat, és egyszerű bográcsban illetve kemencében készített meleg ételt kínálni. A borozó télen fűthető, nyáron pedig klimatizált.

Vendégházak:

A falunkba távolabbról érkezőknek a pincénknél lévő szálláshelyen szállást is tudunk biztosítani egész évben. Borászatunkra, pincénkre ráépülve nyitottuk meg a Szabó Pince Vendégházat, melyben elsősorban baráti társaságok, kollektívák részére tudunk biztosítani szálláslehetőséget. A vendégházban 8 – 12 fő részére biztosítunk teljesen felszerelt konyhát, 2 x 2 ágyas és 2 x 2 + 2 ágyas szobákat. Az igényesen kialakított fürdők, a tágas étkező biztosítja a vendégek szórakozását, pihenését, kényelmét.

Ezenkívül még két vendégházunk a nyári időszakban várja az ide látogatókat.

Reméljük, hogy kellemesen töltik idejüket Balatonedericsen, és visszatérő vendégeinké válnak.

Üdvözlettel: Szabó Tamás

Elérhetőség:

8312 Balatonederics, Újhegy 1687/2. hrsz Telefon: +36 70 389 0299
E-mail: szabopincevendeghaz@gmail.com
Nyitvatartás: május 01. – augusztus 31-ig: 09.00 – 21.00 óráig

szeptember 01. – április 30-ig: 09.00 – 18.00 óráig

Weboldal: http://szabopince.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/szabopince.szabotamas

Térkép:

Borászat képei:

Vendégház képei: