Kati Kertje

Kertészet Balatonedericsen a 71-84. sz. főutak kereszteződésénél

Sok szeretettel ajánljuk bemutatónk megtekintését minden kertbarátnak és virágszerető embernek.

Óriási készletből választhatja ki az igényének legmegfelelőbb növényeket. A szokásos egynyári virágok mellett nagyobb méretű cserjékből is bőséges választék áll rendelkezésére.

Nálunk a természettel azonosuló környezetből válogathat igényeinek megfelelő növényeket. Ez azért előnyös mert az így kiválasztott növény nagyobb eséllyel indul a fejlődés útjára kiültetés után.

Nagyra nővő díszfákat és örökzöldeket, cserjéket, évelő és egyéves virágokat és más dísznövényeket ültethetünk a kertek, partoldalak arra alkalmas területeire. Ha például szeretné kertjében megidézni a mediterrán tájak hangulatát, szüksége lesz az onnan származó mediterrán növényekre is. Választékunkban megtalálja azt, amit keres: Leanderek, kiwi, örökzöld magnólia, és még megszámlálhatatlanul sok mediterrán növény várja Önt, ha betér hozzánk.

Azok, akik a saját környezetükkel tisztában vannak, olyan növényeket választanak, amik illenek a környezethez, a klímához, a napsütéses vagy éppen árnyékos órák számához, a szél mértékéhez, az általános nedvességhez, szárazsághoz, az agyagos vagy homokos termőföldhöz. Vegyük figyelembe, milyen magasra nőnek a növények, mennyire harmonizálnak egymással a színek, mennyi gondoskodást igényel a kert, mennyi metszés, öntözés szükséges.

Kertészetünkben ezért igyekszünk növényeinkről megfelelő tájékoztatást nyújtani minden kedves vásárlónknak.

Elérhetőség:

8312 Balatonederics, Kertész utca Telefon: +36 70 415 8553, +36 70 415 8532,
Nyitvatartás: Naponta 09.00 – 17.00 óráig E-mail: zoltan20068@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/katikerteszet/

https://www.facebook.com/zoltan20068

Térkép:

Képgaléria:

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”kati-kertje”]